Betaalmethoden

Koppel je Mollie-account en definieer andere betaalmethoden

API-keys

Betalingen worden afgehandeld door onze partner Mollie, waar je een eigen account moet afsluiten. Zo komen alle betalingen direct bij je eigen organisatie binnen en ontstaat er geen enkele vertraging. Om de koppeling te maken zoek je de API-keys uit je Mollie Dashboard op onder Developers -> API-keys:

Kopieer de Live en Test API-key en vul die in het VoordeMensen dashboard in:

Hier kun je ook aangeven of je betalen aan het testen bent, of alles live wilt afhandelen.

Betaalmethoden via Mollie

Als de koppeling via de API-keys is gelukt, worden de betaalmethoden die je in Mollie hebt geactiveerd ook automatisch naar VoordeMensen gekopieerd. Je kunt ze vervolgens actief of inactief zetten in VoordeMensen door op het "wereld"-icoon te klikken:

Met het "bewerk"-icoon kun je de instellingen per betaalmethode aanpassen, onder meer de transactiekosten en of er een ticket moet worden gemaild of niet.

Eigen betaalmethoden

Je kan daarnaast je eigen betaalmethoden instellen, buiten Mollie om. Die zal je voornamelijk "offline" (aan de kassa) willen gebruiken. Denk aan PIN of cash. Daarnaast zijn de betaalmethoden Gratis en Reservering altijd actief om gratis kaarten en reserveringen op te kunnen boeken.

Net als elders geldt hier dat het "winkelwagentje"-icoon gebruikt wordt om de betaalmethode actief te maken in Nolita (onze kassa-software).

Last updated